West Garden va vine in ajutor!

Gradinile si spatiile verzi evolueaza pe masura ce plantele cresc. Noi vrem sa Ie pastram mereu tinere si vesele, pentru ca dvs. sa va puteti bucura de ele.

Sisteme de Irigatii

Sistemele de irigatii computerizate va permit udarea gradinii si a spatiului verde la intervale orare stabilite in functie de tipul de plante si conditiile meteo. Raza de udare a aspersoarelor pentru gazon si gradina variaza intre 4 si 22 m.

Avantajele acestui tip de irigare sunt in primul rand uniformitatea in udare, picaturile sunt fine si astfel pamantul nu face crusta, de asemenea nu rupe frunzele sau legumele. Radacinile raman intacte pentru ca picaturile fine nu Ie dezvelesc.

In al doilea rand, sistemele de irigatii cu aspersoare fata de sistemele traditionale de udat cu furtunul sunt mai rentabile. Ele va ajuta sa faceti economie la apa si energie, economie la ingrasaminte si tratamente chimice, apar mai putine buruieni in zona de cultura si evitarea aparitiei de soluri compacte.

Executam:

– Irigarea se realizeaza cu aspersoare “pop-up” care ies, uda si intra in pamant, picuratoare si alte corpuri de udare controlate de calculator, programabil cu mai multe circuite de udare si senzori ce comanda un grup de robineti electrici.

– Toate componentele sistemului de irigatii sunt ascunse vederii, iar programarea circuitelor se face pe o perioada de pana la un an.
– Un sistem de irigatii pentru 1000 m2 poate fi instalat in 4 – 6 zile si include refacerea gazonului deteriorat de masinile de sapat santuri.

Call Now Button