West Garden va vine in ajutor!

Gradinile si spatiile verzi evolueaza pe masura ce plantele cresc. Noi vrem sa Ie pastram mereu tinere si vesele, pentru ca dvs. sa va puteti bucura de ele.

Iazuri si Cascade

Un iaz ornamental bine construit si intretinut devine centrul de atractie al gradinii, iar sunetul apei va induce starea de relaxare si Iiniste atat de mult ravnita.

West Garden proiecteaza si amenajeaza iazuri, cascade si helestee, ofera servicii de intretinere si control al nivelului si calitatea apei si de plantare sau rarire a plantelor acvatice.

lazurile au devenit, din ce in ce mai mult, o obisnuinta a gradinilor, iar noi va amenajam iazuri in diferite forme si marimi, venind in ajutorul dvs. de a crea un spatiu idilic.

Nu conteaza cum arata gradina dvs. (ca este denivelata sau dreapta) si nici stilul pe care I-ati ales pentru a o amenaja… un curs de apa isi va gasi oriunde locul in care sa se potriveasca perfect.

Executam:

– Proiectare si executie lacuri artificiale, cascade, cursuri de apa
– imbinarea perfecta a plantelor, elementelor de design realizate din lemne sau roci si a apei dau aspect natural spatiului amenajat
– Pompele de recirculare, zidurile de sustinere, elementele de filtrare a apei, conductele, circuitele electrice si panoul de comanda nu sunt lasate la vedere.

Call Now Button